28 juli 2020

2 minuten

Uitslag kookwedstrijd

Uitslag Kookwedstrijd Toon Hermans Salon Barneveld

Afgelopen week is de uitslag bekend geworden van de kookwedstrijd, die Toon Hermans Salon in coronatijd heeft georganiseerd. De bedoeling was om een 4-gangen menu te maken en voor elk gerecht kreeg je 2 weken de tijd om iets te bedenken, te maken en een mooie foto met het recept in te sturen. De jury bestond uit onze gastvrouwen Leonieke, Ina en Jolanda en een gast van Toon Hermans Salon, Jannie Boelaars. Zij is een professioneel kok en dus uitermate geschikt om een oordeel te vellen over alle gerechten. De jury heeft na wijs beraad een keuze kunnen maken.
Uiteindelijk zijn er 4 winnaars aangewezen. De eer voor het gemaakte voorgerecht gaat naar Madelon de Man, die een voortreffelijke zalmmousse maakte. De winnaar van het hoofdgerecht is Gerda van den Top, met een heerlijk en gezond recept voor een broodje hamburger. Het nagerecht is een mangomousse, die is gemaakt met supervers fruit. De winnaar van dit recept is Corry de Jong. Tot slot is er nog iets lekkers gemaakt voor bij de koffie of thee en het winnende recept hiervan is van Liena Ouwendijk. Zij maakte een verrukkelijke frambozen-aardbeientaart. Het is de bedoeling, om het hele diner samen met de gasten van Toon Hermans Salon te bereiden en samen te eten. Hiervoor is nog geen datum bekend.

Wil je de gerechten thuis eens maken? Binnenkort kan dat! Er komt namelijk een kookboekje met recepten op onze website www.toonhermanssalonbarneveld.nl. Hierin zullen ook deze recepten te vinden zijn. We houden je op de hoogte!