Vrienden

"Je hebt iemand nodig
stil en oprecht
die als het erop aankomt
voor je bidt of voor je vecht

Pas als je iemand hebt
die met je lacht en met je grient,
dan pas kan je zeggen:
ik heb een vriend"

- Toon Hermans

Herkent u iets in het gedicht van Toon Hermans? Wij hebben het als motto gekozen voor de Toon Hermans Salon Barneveld: een plek van ontmoeting met een lach en een traan. Een plek waar iedereen welkom is die te maken krijgt of heeft gekregen met kanker. Die vreselijke ziekte die zo’n confrontatie is met de eindigheid van het leven. Een ziekte die de patiënt, de familie, vrienden, buren en collega’s heel veel energie kost, ook na de behandeling, terwijl het leven ‘gewoon’ doorgaat.

Hiervoor is uiteraard geld nodig. Het is lastig in deze tijd om geld te vragen, maar als we met elkaar allemaal een steentje bijdragen, is er veel mogelijk.

Bouw mee

Wij zouden het fijn vinden als u ons helpt met Virtuele Bouwstenen. U kunt zowel particulier of als bedrijf op deze manier meebouwen aan de Toon Hermans Salon. Een Virtuele Bouwsteen kunt u doneren voor € 25,00 per stuk per jaar. Met één bouwsteen helpt u ons al echt op weg, maar uiteraard mag u meerdere bouwstenen doneren.

Stichting Toon Hermans Salon is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI. Daardoor zijn de Virtuele Bouwstenen volledig aftrekbaar. Stichting Toon Hermans Salon hoeft daarom ook geen erf- of schenkbelasting te betalen over erfenissen en schenkingen die zij ontvangt.