18 juli 2020

1 minuten

Het gedicht op deze foto is voor iedereen die bij Toon Hermans Salon Barneveld is betrokken van bijzondere waarde. Het is van Toon Hermans, de man die zijn naam aan alle inloophuizen voor mensen met kanker en hun naasten heeft verbonden. Zo ook aan Toon Hermans Salon Barneveld.
Vanaf de oprichtingsavond is dit gedicht van groot belang geweest voor ons huis. Judith van den Wildenberg las dit gedicht voor aan alle belangstellenden, en opende zo de salon op deze gedenkwaardige avond op 12 november 2012. Het is een troostrijk gedicht en geeft de essentie van Toon Hermans Salon weer.
Het gedicht heeft bij de opening van ons huis een mooie plaats gekregen. Geprint op een prachtige glazen plaat, die opvalt als je ons huis aan de Krommestraat 4 in Barneveld binnen loopt. Wil je dit zelf eens komen bewonderen? Dat kan! Stap gerust binnen tijdens de openingstijden van Toon Hermans Salon. Je bent van harte welkom voor een kop koffie of thee en je kunt tegelijkertijd ervaren wat wij voor je kunnen betekenen.
Onze vrijwilligers staan voor je klaar en bieden een luisterend oor. Wij begroeten je graag!

Groet, Linda