Vrienden

Herkent u iets in het bovenstaande gedicht van Toon Hermans? Wij hebben het als motto gekozen voor de Toon Hermans Salon Barneveld: een plek van ontmoeting met een lach en een traan. Een plek waar iedereen welkom is die te maken krijgt of heeft gekregen met kanker. Die vreselijke ziekte die zo’n confrontatie is met de eindigheid van het leven. Een ziekte die de patiënt, de familie, vrienden, buren en collega’s heel veel energie kost, ook na de behandeling, terwijl het leven ‘gewoon’ doorgaat.

Wilt u ons meehelpen om daadwerkelijk een echte, eigen ruimte te realiseren?
Hiervoor is uiteraard geld nodig. Het is lastig in deze tijd om geld te vragen, maar als we met elkaar allemaal een steentje bijdragen, is er veel mogelijk.

Bouw mee

Wij zouden het fijn vinden als u ons helpt met Virtuele Bouwstenen. U kunt zowel particulier of als bedrijf op deze manier meebouwen aan de Toon Hermans Salon. Een Virtuele Bouwsteen kunt u doneren voor € 25,00 per stuk per jaar. Met één bouwsteen helpt u ons al echt op weg, maar uiteraard mag u meerdere bouwstenen doneren.

Voor u zijn de Virtuele Bouwstenen volledig aftrekbaar. En omdat de Belastingdienst onze Stichting Toon Hermans Salon Barneveld heeft aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) hoeven we ook geen erf- of schenkbelasting te betalen over erfenissen en schenkingen die wij ontvangen. Er blijft dus niets aan ‘de strijkstok’ hangen. Elke Bouwsteen draagt direct volledig bij aan de Toon Hermans Salon Barneveld.

Doet u ook mee? Meld u dan aan als ‘Vriend van de Toon Hermans Salon Barneveld’ door het doneren van 1 of meerdere bouwstenen.

Op deze website vindt u meer informatie. U kunt ook mailen naar onze penningmeester op mail adres: penningmeester@thsbarneveld.nl die u alle ins- en outs over de mogelijkheden van Virtuele Bouwstenen kan vertellen.

NB: Wanneer u ook graag iets tastbaars hebt om bijvoorbeeld bij uw relaties achter te laten, dan kunt u de PDF onder deze link downloaden en uitprinten.