Opbrengst tweede Dorpsgolf Barneveld € 18.250,00

Barneveld – “Een geweldig resultaat, meer dan we hadden durven hopen. Met dit bedrag kunnen we de Toon Hermans Salon een mooie injectie geven.” Judith van den Wildenberg, voorzitter Dorpsgolf Barneveld, kan haar blijdschap niet verhullen. De opbrengst van de tweede editie van Dorpsgolf Barneveld is maar liefst € 18.250,00. De eerste editie bracht bijna 11.000 euro op.

Afslag Dorpsgolf Barneveld 2013

Eerste afslag Dorpsgolf Barneveld 2013 door Joan Wufbain van hoofdsponsor Van Veen Advocaten

Klik hier voor het hele bericht op de site van Dorpsgolf Barneveld.

Op zaterdag 14 september 2013 werd ondanks de regen een fantastische tweede editie van Dorpsgolf Barneveld gehouden in het centrum en rond Kasteel De Schaffelaar.

Dit jaar streden maar liefst zevenentwintig flights om de eer en de wisseltrofee. Overtuigende winnaars werden de spelers van De Kruyk Trucks met in hun midden twee dames die beiden deze dag een ‘hole in one’ wisten te maken.
In totaal gebeurde dat deze middag officieel 6 keer.

De opbrengsten van deze dag – in 2013 € 18.250 – komen net als bij de vorige editie in 2012 geheel ten goede aan de Toon Hermans Salon Barneveld. Dat is dus nog aanmerkelijk meer dan  de bijna € 11.000 van de eerste editie van 2012.

Het evenement is tot stand gekomen dankzij de belangeloze inzet van Bob de Koning en Henk Rijnders van Golfclub Edda Huzid, Rotary Club Barneveld en natuurlijk de sponsoren.

Datum derde editie bekend
Het succes van de tweede editie staat garant voor een derde editie. De datum ligt al vast: 13 september 2014, weer op Open Monumentendag.